Bekijk profielpagina

De Circulaire #69: gratis af te halen đŸ€‘

Revue
 
Hoi! Ik was deze keer wel Ă©rg laat met het schrijven van deze nieuwsbrief. De chef kattengifjes heeft
 
4 juni · Editie #69 · Bekijk online
De Circulaire
Hoi! Ik was deze keer wel érg laat met het schrijven van deze nieuwsbrief. De chef kattengifjes heeft me daarom getimed terwijl ik allemaal buikspieroefeningen deed om een beetje wakker te blijven. U merkt, ik heb wat over mijn voor mijn trouwe lezers. 
Verder in deze aflevering: dingen die gratis af te halen zijn (maar wil je dat?), wat ik in godshemelsnaam eigenlijk allemaal doe tegenwoordig en een kat die een legpuzzel molt.
Veel plezier met deze Circuliare!

Kom het maar halen
De nieuwe hobby van de chef kattengifjes en uw hoofdredacteur: eindeloos scrollen door de advertenties van gratisaftehalen.nl en daar de beste uitkiezen voor plaatsing in deze nieuwsbrief!
Het is wel duidelijk waarom de vorige goudvissen het bij deze dame niet zo lang uithielden.
Voor de duidelijkheid: dit is geen badkamerstraalkachel.
Ik dacht altijd dat Rick Brandstiger een beetje overdreef, maar na deze advertentie denk ik er anders over.
Deze vind ik een beetje sneu. afz jan
En als u nog een volledig verzorgde vakantie voor twee naar de Canarische Eilanden in de weg heeft staan hoor ik ook graag van u.
Hay's activiteiten van de afgelopen twee weken
Het bountystrand waar uw hoofdredacteur niet op ligt te chillen
Het bountystrand waar uw hoofdredacteur niet op ligt te chillen
Jullie dachten misschien: die hoofdredacteur van De Circulaire zit sinds zijn vertrek bij de Volkskrant vast lekker te chillen op zo'n bountystrand (zie foto). Helaas. Ik doe een hoop dingen bezig, maar structureel doe ik nu klussen voor twee organisaties: Beeld en Geluid in Hilversum, en de Hogeschool Utrecht in, eh, Utrecht.
Voor Beeld en Geluid ontwikkel ik toffe dingen op het CLARIAH-platform, wat een verzameling van technieken is die worden gebouwd om de geesteswetenschappen digitaler te maken, de zogenaamde digital humanities.
Voor de Hogeschool Utrecht ben ik een cursus data science fundamentals using Python aan het ontwikkelen die ik later dit jaar ga geven voor de master data-driven design.
Beide tijdelijk, want in december is de chef kattengifjes ook klaar met haar grote klus en gaan we een paar maanden de wereld rond trekken. Aanbevelingen zijn welkom!
De beste linkjes
Mooi
Belangrijk
  • Hoe gaat een grote krant als de New York Times om met een president die hen ‘de grootste vijand van het volk’ noemt? Liz Garbus mocht een jaar meekijken en maakte een vierdelige documentairereeks: The Fourth Estate. Het eerste deel is nu te bekijken bij de VPRO.
  • Via Arnoud: marketeers en adverteerders maken zichzelf een heleboel flauwekul wijs. Geloof je dat niet? Misschien moet je eens luisteren naar deze marketeer. 
  • Tieners die nare berichten naar elkaar sturen op social media zijn heel vervelend, maar sommige tieners trollen zichzelf. Ja, dat bestaat: digitale automutilatie.
Superinteressant
De best gifjes
Ook deze keer weer gecureerd door de fantastische Lotte Belice!
Na ‘de hond in de pot vinden’ is er nu ook 'de kat in de tas vinden’.
Het leven is niet eerlijk, zelfs niet voor shiba inu’s.
En deze kat leert je een wijze les: laat je huisdier nooit een legpuzzel maken.
Je zag het misschien niet aankomen, maar dit is toch écht het einde van deze nieuwsbrief! 
Volgende keer in De Circulaire: meer buikspieroefeningen, mijn verjaardag en hopelijk iets minder haast zodat alles niet midden in de nacht pas af is.
Tot dan!
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Hay Kranen met Revue.