Bekijk profielpagina

De Circulaire #62: een kat dist een rolstaartbeer 😸🐻

Revue
 
Hoi! Een hele korte Circulaire deze keer, want er waren geen gastcolumnisten en moest het dus weer al
 
26 februari · Editie #62 · Bekijk online
De Circulaire
Hoi! Een hele korte Circulaire deze keer, want er waren geen gastcolumnisten en moest het dus weer allemaal zelf opknappen. Veel plezier!

Wat ik de afgelopen twee weken deed
  • Wat moet je wel en niet kopen in de supermarkt als je milieubewust je boodschappen wilt doen? Voor de Volkskrant werkte ik mee aan een handig tooltje.
  • De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan. In Rotterdam loopt tramlijn 4 van rijk naar arm, en reist door de stad in al haar facetten. Rik Kuiper reed mee en rapporteerde in deze visuele longread.
  • Voor alle lezers die wel eens CSV of JSON data verwerken met Python: ik schreef een library die je leven makkelijker maakt: dataknead.
  • Ik was heel kunstzinnig bezig en ging naar Ibsen Huis van Toneelgroep Amsterdam en naar Russell Brand in de AFAS Live. Russell gaf zelfs handtekeningen en ging met fans op de foto in de pauze, maar ik had geen zin om in de rij te staan dus u moet me maar op m'n woord geloven.
De beste links
Kunst, cultuur, techniek en media
De wereld
De lolz
De beste katten en andere dierengifjes
Het zal je niks verbazen: ook deze keer weer gecureerd door de bijzonder schrandere Lotte Belice!
Hoe kun je konijntjes die blaadjes eten nog schattiger maken? Doe ze een berenmuts op.
De definitie van een kutkat [Chef Kattengifjes: oftewel – een kat!] is dit exemplaar voor een roltrap in Istanbul. 
En deze kat heeft gewoon helemaal geen zin om vriendjes te worden met een kinkajoe, ook wel bekend als een rolstaartbeer. Racist.
Dat was het weer! 
Vond u deze nieuwsbrief leuk? Doe me dan een lol en stuur ’m door naar iemand anders die nog geen lid is. Hoe meer kattengifjesfans, hoe beter.
De volgende Circulaire is de laatste waar ik nog in dienst ben bij de Volkskrant (tip: ik ben nog steeds geïnteresseerd in koffie drinken met iedereen) en verschijnt op dezelfde dag als het interessante evenement “Van Bach tot Business” in Schagen waar studenten van het conservatorium muziek spelen en daarna tips krijgen van mensen van de Rabobank hoe ze daar in godshemelsnaam ooit geld mee gaan verdienen
U bent gewaarschuwd.
Tot dan!
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Circulaire met Revue.